Céges autóbérlés

Sok esetben előfordul, hogy egy vállalkozásnak szüksége van gépjárműre, azonban annak megvásárlása nem lehetséges, vagy túlságosan megterhelő lenne. Ekkor céges autóbérlés válik szükségessé.

A céges autóbérlés tökéletes megoldás abban az esetben, ha az Ön vállalkozásának fontos, hogy az alkalmazottak számára biztosítva legyen gépjármű, azonban egy saját flotta túl nagy befektetés lenne.

Céges autóbérlés előnyei

Egy társaság üzemeltetése alapvetően nagy költséggel jár, még további költségeket jelent, ha olyan szükségletek merülnek fel, amik hatalmas kiadásokkal járnak. Ezek közé tartozik a gépkocsi igény.

Egy jármű megvásárlása és forgalomba helyezése költséges művelet, és nem javít a helyzeten, ha egynél több gépjárműre van szükség. A hitelfelvétel gyors, azonban egyáltalán nem biztos, hogy jó választás. Bármely hitelt is választjuk, valamilyen szinten rizikót jelent. A lízingszerződések pedig a hitelhez hasonlóan előre nem mindig kiszámolható kamatokkal járnak, ez sem jelent biztonságot. A céges autóbérlés ilyenkor tökéletes megoldás. Akár rövid, akár hosszú távra tervez, ez egy folyamatos, de jelentősen alacsonyabb mértékű kiadással jár, mintha hirtelen kellene megvásárolnia egy vagy több járművet.

Ez még akkor is költséghatékonyabb, ha megvan a vásárláshoz szükséges tőke, hiszen azt az összeget bármely másra, az Ön számára lényegesebb területekre, például a vállalkozás fejlesztésére fordíthatja. Egy másik előny, amely a céges autóbérlés mellett szól, hogy nemcsak a vásárlással járó jelentős kiadás kerül le az Ön válláról, hanem a folyamatos karbantartási költségek is. A nem rendeltetésszerű használatból eredő költségeket természetesen nem vállaljuk át céges autóbérlés esetén, azonban a rendszeres, szükséges szervizelést mi biztosítjuk. Ez nálunk a téli-nyári gumicserét is magában foglalja.

A fenti tények alapján látszik, hogy a céges autóbérlés a lehető legbiztonságosabb megoldás, amennyiben vállalati járműre van szükségünk. Folyamatos, de alacsony és változás nélküli kiadás, amire ilyen esetben számíthat. A nálunk kölcsönzött autókra országos autópálya-matricát is érvényesítünk. Akár folyamatos utazással jár a munka, akár csak egy alkalommal van szükség a gépjárműre, nálunk benne van az árban, ami szintén az Ön kényelmét szolgálja.

A CarrentalCorvin Autókölcsönző különböző igényekre többféle megoldást nyújt. Abban az esetben, ha személyenként szeretne alkalmazottainak járművet biztosítani, négy, valamint öt fő kapacitású személyautóink közül választhat. Ha azonban ennél nagyobb gépjárműre van igény, kilenc fős kisbuszainkkal tudunk szolgálni.

Mindent összevetve a céges autóbérlés a lehető leggazdaságosabb és legjobb megoldás, amennyiben vállalkozásának bármilyen okból járműre van szüksége. Mindezt ráadásul könnyen megközelíthető helyen, a Corvin sétányon lévő irodánkban tudja megtenni. Amennyiben Önnek is a Corvin sétányon, vagy a közelben van irodája, akkor valóban mi vagyunk a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás.

Harminc éves tapasztalatunk ad biztosítékot arra, hogy a céges autóbérlés az Ön számára is jó választás lesz. Személyre szabott ajánlatainkat az Ön igényeihez igazítjuk, hogy Önnek valóban semmi dolga ne legyen a felelős vezetésen kívül.