Autóbérlés

Napjainkban már nem meglepő, ha valaki autóbérlés mellett dönt. Akár egy pár napos kiruccanást tervez párjával vagy családjával, akár nagyobb kapacitású gépjárműre van szüksége, az autóbérlés egyszerű megoldást nyújt cégek és magánszemélyek számára egyaránt.

Autóbérlés a belvárosban

A CarrentalCorvin Autókölcsönző tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A Corvin sétányon talál minket, a metró- és villamosmegállóktól csupán pár perc sétára.

Kedves és rugalmas kiszolgálást nyújtunk. Az autóbérlés könnyű és gyors menetét biztosítjuk Önnek, melyre több, mint 30 éves tapasztalatunk a garancia.Autóink újak, jól felszereltek, továbbá klímával rendelkeznek. Minden szükséges téli-nyári gumicserét természetesen elvégzünk, ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Az ár ezen túl tartalmazza még az országos autópálya-matricát is, hogy ez se okozzon gondot. Önnek már csak vezetnie kell.

Flottánk

Többféle, négy vagy öt fős kapacitású személyautóval tudunk szolgálni. Ezek tökéletesek lehetnek egy hétvégi utazásra a családdal vagy barátokkal.

Abban az esetben, ha nagyobb járműre lenne szüksége, egy 9 fős kisbusszal állunk még rendelkezésére.Különlegességünk a Chevrolet Doctors Coupe – egy 1929-es évjáratú, veterán jármű, amely után garantáltan megfordulnak az utcán. Ha igazán emlékezetessé szeretné tenni esküvőjét vagy egyéb, hasonlóan fontos napot, ez a tökéletes lehetőség arra, hogy kiemelkedjen bármely más fényűző választás közül. Fotózáshoz is különleges hátteret nyújt ez a veterán autó. A Chevrolet Doctors Coupe esetén az autóbérlés csak sofőrrel együtt lehetséges, amelyet az ár már tartalmaz, ezért amiatt sem kell aggódni, hogy ki fog a kormány mögött ülni. Ezt az igazán nem mindennapi járművet már filmforgatáshoz is kölcsönözték kellékként, ennek köszönhetően több filmben is szerepelt, továbbá színházi kellékként is jól funkcionálhat.

Egyéni igények

Tudjuk, hogy nem minden embernek ugyanolyanok az igényei, ezért, ha több járművet szeretne, vagy hosszú távra van szüksége autóra, mi rendelkezésére állunk.

Akár magánszemélyként, akár cégként történik az autóbérlés, a megfelelő iratok meglétével és betöltött 21. életévvel akadály nélkül tudjuk Önnek átadni a járműv(ek)et. A Tudnivalók fülre kattintva megtekinthető, hogy milyen iratok szükségesek az autóbérléshez. Minden esetre felkészültek vagyunk: amennyiben több járműre van szüksége, egyedi árajánlatot készítünk Önnek. Szükség esetén partnercégünk a flottánkon túl több járművet is tud biztosítani. Amennyiben hosszú távra szeretne tervezni, ebben is rendelkezésére állunk. Egyéni megállapodás keretében nyújtunk erre lehetőséget. Mint minden autóbérlés esetében, nálunk is szükséges a kaució. Leendő ügyfeleinktől a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy ez mindenképpen kötelező-e. Ettől sajnos semmilyen esetben nem tudunk eltekinteni.

Egy másik kérdés, amit gyakran feltesznek, hogy korlátlan távot tehetnek-e meg járműveinkkel. Nálunk napi 150 km-es limit van, azonban a megtett 150 km-t átlépve csupán 20 Ft/km a felár, ezzel is biztosítjuk a rugalmasságot az igényekhez mérten. Tapasztalatunknak és gyors, kedves kiszolgálásunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az autóbérlés velünk kellemes élmény lesz. Mindez pedig könnyen megközelíthető helyen, a Corvin sétányon található.

Nálunk az autóbérlés gyors, egyszerű folyamat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és utazzon kötöttségek nélkül!